Multistrada Link – De nieuwe Ducati app die de rijervaring nog meer state-of-the-art maakt

09-11-2015

  • Ducati lanceert een smartphone applicatie die communiceert met de motor
  • De Multistrada Link slaat motor-, rij- en routedata op
  • De app monitort de prestaties van zowel berijder als motor tijdens het rijden.

Borgo Panigale, Bologna, Italië, november 2015 – De eerste Ducati die Bluetooth technologie standaard aan boord heeft die zorgt voor een digitaal systeem waarbij voertuig, smartphone, navigatie en helm verbonden zijn. Dit is de Multistrada 1200 S die samen met de Ducati Multistrada Link App zorgt voor een nog hogere technologische rijervaring.

Beschikbaar voor het IOS besturingssysteem en binnenkort ook voor Android, geeft de Multistrada Link de prestaties van de rijder en de motor weer en slaat deze op. De informatie over de rit en route kan de gebruiker delen via social media.

Multistrada Link heeft een lange lijst van functies: zo geeft de app bijvoorbeeld de gebruiker de mogelijkheid het profiel en motor status (brandstof niveau, rij-mode, rij-afstand) te updaten. Ook houdt de app een logboek bij met alle gedetailleerde informatie van voorgaande ritten en routes.

Multistrada Link verzamelt via Bluetooth technologie data van de motorfiets van voor, tijdens en na de rit en verbindt de smartphone met het voertuig Controller Area Network (CAN). Tijdens de rit onthoudt de smartphone data van de maximale hellingshoek en geeft de real-time hellingshoek en die van de laatste bocht weer. Na de rit kan de gebruiker op de kaart zien waar de maximale hellingshoek was behaald.

Naast de hellingshoek weergave, laat de Multistrada Link ook de maximale en gemiddelde vermogensafgifte en snelheid zien tijdens het rijden.

Aan het eind van de rit, slaat de app alle data en informatie over de rit op en geeft de rijder een update over de details van onder andere de afgelegde afstand, de afstand van de laatste rit en het aantal routes. Op deze manier kan de berijder alle informatie delen met zijn vrienden.

Daarnaast is het met de Multistrada Link mogelijk foto’s en ervaring aan de reis toe te voegen. Ook is het mogelijk de meest geschikte rij-mode aan te geven voor die specifieke route.

Na het downloaden van de app op uw smartphone kunt u inloggen met dezelfde gegevens die u gebruikt voor het inloggen op Ducati.com, of maakt u een nieuw account aan met behulp van het registratie formulier.

Kom meer over de Ducati Multistrada Link te weten via:  http://multistradalink.ducati.com

Ducati multistrada app smartphone
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK