2016 Kawasaki Vulcan S 'Special Edition'

27-10-2015

2016 Kawasaki Vulcan S 'Special Edition' - Met de Vulcan S scoorde Kawasaki naar eigen zeggen een regelrechte hit. De 'groene' tikken zichzelf op de borst met de nieuwe cruiser. "Eindelijk een écht nieuw Cruiser concept met een krachtig staand 650cc tweecilinder blok, een volkomen eigen gezicht en de beste handling in zijn klasse", aldus Kawaski. 

Kawasaki Vulcan S Special Edition

Nieuw voor 2016 is de Vulcan S Special Edition. Deze springt direct in het oog dankzij de typerend groene zijvlakken op de tank en groene pinstriping op de velgen. De klassieke Amerikaanse Muscle Cars uit de jaren zeventig waren de inspiratiebron voor deze stijlvolle striping.

Wat het plaatje af maakt is de matte afwerking van het spuitwerk, waardoor de Vulcan S SE een onmiskenbaar eigen uiterlijk heeft gekregen. Daarnaast is er een exclusief ‘cafe style’ windscherm verkrijgbaar om de looks van de Vulcan S SE verder te benadrukken.

‘’Vanaf het eerste moment is de vraag naar de Vulcan S groot geweest. Van rijders die op zoek waren naar een bijzondere en super wendbare motor, tot rijders die een motor wilden die helemaal aan de eigen eisen aangepast kon worden’’ stelt Shigemi Tanaka van Kawasaki Motors Europe.

‘’Dankzij de Ergo-fit opties kunnen zithoogte, stuur en voetsteunen aangepast worden aan de lengte van de rijder, groot en klein en dat slaat enorm aan. En met de komst van de SE versie is er nu nog meer keuze en kan de rijder zich nog meer onderscheiden.’’
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK