Gloednieuw GORE-TEX motorpak voor dames

25-09-2015

Het Neptune GTX pak is het nieuwe, top-of-the-line GORE-TEX® motorpak voor dames. Ontworpen op basis van de REV’IT! Engineered skin® design principes is het Neptune GTX damespak gemaakt met uitsluitend de beste materialen, voor intensief gebruik het hele jaar door. De Engineered skin® design filosofie is het resultaat van ons commitment aan veiligheid, kwaliteit en design.


Design
Het Neptune GTX damespak volgt de contouren van het vrouwenlichaam. Omdat iedere vrouw een unieke lichaamsbouw heeft, zijn de jas en de broek op verschillende punten verstelbaar. Het silhouet benadrukt de vrouwelijke lichaamsbouw en de zakken zijn anders geplaatst dan bij de herenversie, zodat ze beter bij de snit van de jas passen.

De ventilatieritsen op de borst zijn verborgen en amper zichtbaar als ze gesloten zijn. De slim ontworpen opslagzak voor het membraan is subtiel geïntegreerd, waardoor hij functioneel is zonder op te vallen in het stijlvolle design. Alle in de jas verwerkte eigenschappen zijn functioneel en duurzaam.

Kwaliteit
Het hoogwaardige GORE-TEX® Paclite membraan van de Neptune GTX is een uitstekende, verwijderbare voering die het pak waterdicht maakt. Paclite is zeer licht en bovendien zeer klein op te vouwen. GORE-TEX® materialen zijn micro poreus, met ruim 2 miljard poriën per cm2. De poriën zijn 700 keer groter dan een waterdampmolecuul, waardoor transpiratie er probleemloos doorheen kan ontsnappen. Maar omdat de poriën 20.000 keer kleiner zijn dan een waterdruppel, kan regenwater niet naar binnen, waardoor je droog en comfortabel blijft, hoe nat het buiten ook is. Een verwijderbare voering en strategisch geplaatste VCS | ritsen in zowel de jas als de broek maken het pak het hele jaar bruikbaar.

Veiligheid
Om impactenergie te beperken heeft het Neptune GTX damespak CE-level 2 gecertificeerde SEEFLEX™ protectoren. Het SEEFLEX™ concept is een perfecte symbiose tussen state-of-the-art materialen en een baanbrekende constructie, waardoor SEEFLEX™ protectoren een unieke combinatie van beschermende, flexibele en ademende eigenschappen hebben. Maar bescherming gaat verder dan alleen impactprotectie.

Om je huid te beschermen tegen een sliding over het asfalt is voor de buitenlaag PWR | shell materiaal gebruikt, wat een zeer hoge densiteit heeft. De stiknaden van het Neptune GTX damespak zijn verplaatst naar plekken met minimaal impactrisico.

Zichtbaarheid zorgt voor veiligheid. Het Neptune GTX damespak heeft daarom gelamineerde reflectievlakken op zowel de jas als de broek, waardoor je goed opvalt in het verkeer.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK