Ducati Hospitality UK aanwezig tijdens British Superbikes op circuit Assen

12-09-2015

In het weekend van 18, 19 en 20 september komen de British Superbikes weer naar het circuit van Assen. Tijdens dit evenement kunt u genieten van één van de mooiste motorsport evenementen van het jaar. De British Superbikes worden gekenmerkt door zijn Close-racing, waar er voor iedere centimeter hevig wordt geknokt.

John Hopkins zal op zijn Ducati Panigale R voor het Lloyd British Moto Rapido Ducati team uitkomen. De Amerikaan is onder andere bekend van zijn succesvolle racejaren in de MotoGP.

Ook zal de Ducati Hospitality UK aanwezig zijn tijdens de BSB op Assen, die u de mogelijkheid geeft om uw enthousiasme voor Ducati te delen met mede Ducatisten. In de Hospitality lounge kunt u tussen de races door genieten van een verzorgd ontbijt (alleen op zondag) lunch en drankjes, het Ducati Café en interviews van Ducati rijders.

Alle tickets voor de Ducati Hospitality zijn inclusief toegang tot alle tribunes en de paddock. Een weekend pas voor zaterdag en zondag koopt u voor € 70 en het zondag ticket is beschikbaar voor € 55. Leden van Desmo Owners Club’s kopen de weekend pas voor € 65 en een zondag ticket voor € 50.

Boek uw tickets voor de Ducati Hospitality door een e-mail te sturen aan reception@ducatiuk.com onder vermelding van BSB Assen of bel +44 845 67 18 500 (Engels gesproken).
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK