REVIT! Dominator GTX & Cayenne Pro handschoen

06-09-2015

REV'IT! Dominator GTX & Cayenne Pro handschoen - Wanneer je met de motor op reis gaat, wordt iedere dag een avontuur. Het landschap dat continu verandert, de mensen die je ontmoet, de wisselende weersomstandigheden, iedere dag vraagt om nieuwe vaardigheden en een open blik. Waar je reis ook heen gaat, het kleinste item dat je inpakt voor je reis kan het grootste verschil maken.

Waar je ook heen gaat, overal heb je je handen nodig om te rijden. Het beschermen van je handen is dus essentieel. Om perfecte controle over het gashendel te houden moet je handschoen voelen als een tweede huid. Worden je handen te koud, te warm of te nat, dan leidt dit jouw aandacht af. Je handschoenen moeten de temperatuur van je handen dus goed reguleren.

De nieuwe Dominator GTX en Cayenne Pro handschoenen zijn ontwikkeld voor verschillende bestemmingen, maar met hetzelfde doel: jou in staat stellen waanzinnige avonturen te beleven. Ze hebben beide een premium beschermingsniveau. Ventilerende dual-comp knokkelprotectors, TPU palm sliders en TPU protectiedelen aan de buitenkant en op alle vingers beschermen je hand als de ondergrond of het verkeer een iets te grote uitdaging blijkt. Dankzij een slim sluitsysteem dat helemaal rond je pols loopt, zit de handschoen altijd perfect en de constructie met slijtvaste leersoorten is solide en stevig.


Cayenne Pro
De Cayenne Pro is ontwikkeld voor avonturen aan de zonnige zijde van onze planeet. Hij is helemaal gemaakt van zacht, geperforeerd geitenleer, waardoor hij comfortabel is en zeer geschikt voor warm weer. Met een comfortabele, zeer ademende mesh binnenkant blijft je hand koel en droog. 


 


Dominator GTX
De Dominator GTX is gemaakt om in wisselende omstandigheden te gebruiken. Hij is volledig waterdicht dankzij het Gore-Grip membraan, zodat je handen warm blijven als het koud is en droog als je zweet. Of je nu in de regen rijdt, in de zon, in de wind of dat je strijdt tegen al deze elementen tegelijk, de Dominator GTX is je ideale reisgenoot
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK