Kawasaki J300 nu tijdelijk met gratis TomTom Rider 400

05-09-2015

Kawasaki J300 nu tijdelijk met gratis TomTom Rider 400 - Met de J300 heeft Kawasaki een bijzonder concurrerende motorscooter op de markt gezet. Het krachtige viertakt motorblok zorgt voor uitstekende prestaties die perfect bij het sportieve design aansluiten. Daarnaast biedt de J300 het gemak van een automatische CVT transmissie en houdt de elektronische brandstofinjectie het verbruik aangenaam laag.

De comfortabele J300 en de J300 SE zijn dan ook bij uitstek geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Met een navigatiesysteem wordt de tijdswinst in het verkeer nog groter en hoef je nooit meer te zoeken naar de snelste route. En in het weekend vindt deze ook nog eens de mooiste toeristische weggetjes voor je!

Goed nieuws: want tot 1 november 2015 worden de J300 en J300 SE met een gratis navigatiesysteem geleverd. En niet zomaar een, namelijk de compleet nieuwe TomTom Rider 400 met een winkelwaarde van 399 Euro. In een vergelijkende test van het kritische Duitse Motorrad magazine (nr. 18/2015) net uitgeroepen tot ‘’Testsieger’’. Natuurlijk wordt ook de bijbehorende originele Kawasaki montagesteun meegeleverd voor een perfecte pasvorm.

Uw Kawasaki verdeler vertelt u graag meer over deze actie en de populaire J300.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK