Yamaha en Nancy van de Ven samen verder in 2016

22-08-2015

Yamaha en Nancy van de Ven zullen ook volgend jaar hun samenwerking verder zetten. Beide partijen hebben dit jaar nauw samen gewerkt en hebben qua resultaten een mooie stijgende lijn laten zien. Nancy begon dit jaar met de doelstelling om in de top vijf te rijden in het wereldkampioenschap en te proberen om een keer op het podium te komen. Dit werd uiteindelijk veel meer want dankzij het goede materiaal dat ze beschikbaar kreeg van Yamaha zette ze een flinke stap voorwaarts en wist ze twee podiumplaatsen te behalen en pakte ze haar eerste Grand Prix overwinning. Dit zorgde ervoor dat ze in de eindstand om het wereld kampioenschap dames op een mooie derde plaats is geëindigd.

Nancy van de Ven kan in 2016 opnieuw genieten van het topmateriaal van Yamaha en zal alles in het werk stellen om de reeds behaalde resultaten te evenaren of zelfs te verbeteren. ‘’De samenwerking tussen Yamaha en mij is dit jaar erg soepel verlopen. Het doet me dan ook goed dat ik ook volgend jaar op hun steun kan rekenen. Door de betere mogelijkheden die ik kreeg van Yamaha, heb ik een goede stap voorwaarts kunnen zetten en heb ik zelfs mijn eerste Grand Prix overwinning kunnen pakken in Tsjechie. Volgend jaar ga ik mijn best doen en proberen om zo hoog mogelijk te eindigen. Is het de wereldtitel dan is dat super, maar ook met een andere positie ben ik tevreden als ik maar weet dat ik alles gegeven heb. Met de steun van Yamaha weet ik in ieder geval dat ik materiaal heb waarmee ik hoog kan scoren en dat de rest van mijzelf af zal hangen’’, aldus een realistische Nancy van de Ven.

Van de Ven zal ook in 2016 het volledige FIM Dames Motocross wereldkampioenschap gaan rijden en bestaat uit zes wedstrijden, waarvan de eerste in het weekend van 26 en 27 februari 2016 in Katar verreden gaat worden.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK