Mis geen enkele versnelling meer met de Geartronic 2

13-08-2015

De digitale versnellings- en schakelindicator GearTronic 2 van PZRacing is een doordachte versnellingsindicator die de versnellingen onmiddellijk weergeeft dankzij de geïntegreerde microprocessoren. Hierdoor is de GearTronic 2 momenteel één van de snelste versnellingsindicators op de markt.

Naast de functie versnellingsindicator functioneert de GearTronic 2 ook als shiftlight. Met deze schakelindicator kan de bestuurder 5 verschillende toerentalniveaus bereiken en het interventieniveau direct instellen waardoor je het maximale uit je motor kunt halen. De indicator heeft een universeel LCD-display en kan in zes verschillende kleuren ingesteld worden.

Dankzij een specifiek systeeminterface is de indicator zeer eenvoudig te installeren op elk type motorfiets maar ook op andere voertuigtypen, zoals quads, raceauto’s, rallyauto’s etc.

Overige eigenschappen:

  • Momenteel één van de snelste versnellingsindicators op de markt.
  • Geleverd met installatie-instructies voor de meest gebruikelijke motorfietsen.
  • Display instelbaar in 6 verschillende kleuren: Rood, groen, oranje, paars, lichtblauw en blauw.
  • Spatwaterdicht.
  • Afmeting 25x22mm.

De GearTronic 2 van PZRacing is verkrijgbaar bij de motorspeciaalzaak v.a. €94,45. Meer informatie over PZRacing kunt u vinden op www.splashdesign.com of www.pzracing.it.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK