De Ducati Scrambler is back in town

30-07-2015

  • Ducati viert de eerste verjaardag van de Ducati Scrambler
  • Het Land of Joy circus komt naar Bologna
  • Muziek en plezier om het succes van het nieuwe Ducati merk te vieren

Bologna, Italië – The Land of Joy is wederom aangekomen in Bologna voor de eerste verjaardag van de Ducati Scrambler. Ditmaal werden de meer dan duizend Ducati werknemers begroet door een authentiek circus met muziek, entertainment en een echte draaimolen met, in plaats van paarden, de vier versies van de Ducati Scrambler.

Een jaar na de exclusieve voorstelling voor het personeel besloot het Ducati Scrambler merk dit te vieren met al het personeel dat in Bologna werkt. De sfeer is zelf nog feestelijker dankzij de record brekende cijfers die werden vastgesteld: tijdens de eerste zes maanden van 2015 werden wereldwijd 9.000 Ducati Scramblers verkocht.

Het eerste verjaardagsfeest van de Ducati Scrambler vond plaats op 24 juli op het fabrieksterrein in Bologna, recht voor de hoofdingang waar het personeel werd begroet door de kenmerkende gele container die op een groot groen grasveld stond dat werd omringt door 80 balen stro en diverse elementen die zorgden voor een echte circus atmosfeer.

De eregasten op het feest waren, naast de Icon, Classic, Full Throttle en Urban Enduro versies, de acht meest representatieve Ducati Scrambler specials. De motoren, ontworpen door Radikal Chopper, Mr. Martini, Deus, Officine Mermaid, Holographic Hammer, Fred Krugger en Vibrazioni Art Design, verwelkomden het personeel die elkaar konden uitdagen bij de boksbal, tijdens een spel darts of eenvoudigweg konden genieten van de relaxte sfeer van The Land of Joy. Het was ook mogelijk heerlijk te eten dankzij de aanwezigheid van de stijlvolle  “Furgoncino” street food wagen van Pesaro.

Foto’s en details van het evenement zijn reeds beschikbaar op de Facebook pagina https://www.facebook.com/scramblerducati en op de specifieke Instagram pagina van het merk https://instagram.com/scramblerducati/.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK