Kriega Urban & Sling 'hufterproof' rugzak voor op de motor

13-07-2015

Kriega, de Engelse fabrikant van de no-nonsense US drypackserie en R-serie rugtassen kent een groeiende mate van populariteit.

Zowel de Urban als de Sling zijn rug/schoudertassen voor stads en woon-werkverkeer. Beide modellen zijn, zoals je dat van Kriega kan verwachten, hufterproof en 100% Waterproof uitgevoerd. De CNC gefreesde aluminium buckles, YKK waterafstotende ritsen, het oersterke 1000D Cordura en het slijtvaste Hypalon en Rhinotek vormen samen de basis voor deze stoere tassen. In de 16 liter grootte Urban past een laptop tot een grootte van maximaal 17”, terwijl je in de 8 liter Sling maximaal een 10” laptop of tablet kwijt kan.

Beide tassen kunnen uitgebreid worden met een US-5, waardoor de capaciteit met 5 liter vergroot zal worden. ( De Urban zelfs met 2x US-5(!)) Tevens kan aan de draagriem een optionele Harness-pocket tas bevestigd worden om je telefoon of MP4 speler in op te bergen.

De Urban en de Sling zijn vanaf 20 Juli verkrijgbaar in de Benelux via een geselecteerde Kriega dealer. Zoals je gewend bent van Kriega, hebben deze tassen ook een 10-jaars garantie op fabricagefouten. De adviesverkoopprijzen voor deze tassen zijn respectievelijk € 179,95 en € 139,95. Informeer naar de verkooppunten via info@xtravus.com.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK