Lancering SWM Motorcycles

09-07-2015

SWM Motorcycles SRL heeft zich gevestigd in de voormalige en hypermoderne fabriek van Husqvarna Motorcycles SRL in Biandronno (Varese) en is klaar om de productie te starten.

Wij als MotoMondo zijn verheugd u te kunnen informeren dat wij het importschap van SWM Motorcycles voor de Benelux hebben verkregen. In de komende periode zullen we het dealernetwerk gaan opzetten om SWM als nieuw merk optimaal te kunnen lanceren.

SWM Motorcycles heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt om de concepten in productie te nemen en nieuwe concepten te ontwikkelen. Het gamma van SWM zal in hoofdlijnen worden gesplitst in 2 segmenten te weten Road en Off-Road met een kleine overlap. Het Off-Road gamma zal voornamelijk uit competitie modellen bestaan zoals de RS 300R en RS 500R Enduro motoren maar ook de SM 500R en RS 650R vallen onder dit segment. Het Road gamma zal bestaan uit Classics, 125cc Modellen, Supermotards en Duals. Beide segmenten worden in de toekomst verder aangevuld met nog te communiceren nieuwe modellen.

De line-up voor 2016 zal bestaan uit:

                       Silver Vase (NL: €5.990)                                                                     Gran Milano (NL: €6.690)

 

                              SM 650R (NL: €7.690)                                                                     RS 650R (NL: €7.690)

 

                      SM 500R (NL: €7.490)                                                RS 300R & SR 500R (NL: €6.990 & €7.290)

Adviesverkoopprijzen: incl. 21% BTW & BPM, Excl. Afleverkosten en leges.

 

Tijdens het WEC in Valli Bergamasche heeft SWM Motorcycles de nieuwe modellen voor het eerst live gepresenteerd. Geïnteresseerden konden tijdens dit evenement zelf kennis maken met de nieuwe modellen door te rijden op een afgesloten parcours. Later in het seizoen volgt een officiële perspresentatie maar de eerste kennismaking was absoluut veelbelovend.

De SWM modellen zijn zeer interessante geprijsd en gemiddeld 30% lager dan vergelijkbare modellen van andere merken. Dit resulteert in een ongelimiteerde potentie.

 

 

 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK