Pakketvoordeel BMW R 1200 RT en R 1200 GS. Meest geliefde opties tijdelijk voor 199 euro.

05-07-2015

BMW Motorrad komt met een aanbieding voor boxerliefhebbers: het Touring-pakket voor de BMW R 1200 RT en het Dynamic-pakket voor de BMW R 1200 GS zijn tijdelijk leverbaar voor slechts 199 euro. Daarmee is de al rijke standaarduitvoering van beide modellen zeer voordelig uit te breiden. Voorwaarde is aanschaf en registratie in de periode van 1 mei t/m 31 augustus 2015.

Touring-pakket voor de BMW R 1200 RT
Het Touring-pakket voor de BMW R 1200 RT zorgt met vier opties voor betere handling en nog meer comfort: Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) past naast de veervoorbelasting, de demping in fracties van seconden aan op de rijomstandigheden van het moment. Daarnaast voorziet het pakket in navigatievoorbereiding om de BMW Motorrad Navigator V gemakkelijk met de Multi-Controller te bedienen, terwijl cruise control en buddyseatverwarming het Touring-pakket afronden. Dankzij de tijdelijke actieprijs van € 199,- bedraagt het consumentenvoordeel € 1.331,-.

Dynamic-pakket voor de BMW R 1200 GS
Het Dynamic-pakket bestaat uit drie opties die de BMW R 1200 GS een markant eigen gezicht, meer veiligheid en een nog betere handling geven. Het omvat een led-koplamp met geïntegreerd dagrijlicht en bijpassende, witte led-knipperlichten. Rijmodi Pro zorgt daarnaast voor extra dynamiek en veiligheid dankzij de aanvullende rijmodi Dynamic, Enduro en Enduro Pro. Vanwege de tijdelijke actieprijs van € 199,- bedraagt het consumentenvoordeel € 1.031,-.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK