Ducati maakt aankomst in India officieel met een persconferentie in de Ducati Store in New Delhi – de grootste ter wereld

29-06-2015

New Delhi, India, 19 juni 2015 – Tijdens een evenement in de grootste Ducati Store ter wereld heeft het iconische Italiaanse motormerk zijn eerste officiële persconferentie gehouden sinds z’n aankomst in India. Ducati India Pvt. Ltd. nam gebruik van deze gelegenheid om twee nieuwe versies van de Scrambler voor te stellen.

Ducati India Pvt. Ltd. is de jongste van in totaal 11 officiële dochterondernemingen van Ducati wereldwijd en mocht, sinds de opening van de eerste dealers in Delhi NCR & Mumbai, rekenen op zeer positieve feedback van motorrijders. Het brede gamma aan motoren spreekt verschillende types enthousiastelingen aan, zoals de laatste telg van de Monster Familie: de Monster 821, samen met de Monster S2R & 795. Ducati India stelt ook de Hypermotard en Hyperstrada, alle modellen van de Diavel familie en van de Superbike familie de 899, 1299S  en Panigale R voor.

Tijdens de conferentie sprak Mr. Pierfrancesco Scalzo (Ducati Asia General Manager – Sales and Marketing)  over de geschiedenis van het merk, de Italiaanse roots en het huidige gamma. Mr. Ravi Avalur (Ducati India Pvt. Ltd Managing Director) presenteerde op zijn beurt de plannen voor het netwerk in India, bevestigde de opening van nieuwe dealers in UB City, Bangalore in oktober 2015 en onthulde twee nieuwe versies van de Ducati Scrambler.

In reactie op de officiële aankomst van Ducati in India verklaarde Pierfrancesco Scalzo: “in 2013 hebben we onze eerste stappen in India gezet en ons geloof in de markt is sindsdien bevestigd. Dit was mogelijk door de samenwerking met uitstekende partners zoals AMP, Infinity en VST. Ik heb met Ducatisti door heel  India gereisd, hun passie gevoeld en ik weet dat we succesvol zullen zijn in dit land. Ducati zal dezelfde hoge servicestandaard aanbieden zoals het in de rest van de wereld al doet.”

“We onthulden de Scrambler Icon in juni en we werden overstelpt met positieve reacties van onze klanten,” zei  Ravi Avalur. “Nu zijn we trots de Scrambler Classic en Full Throttle te onthullen en we zijn ervan overtuigd dat motorrijders deze veelzijdige motoren zullen weten te appreciëren. Van de twee nieuwe Scrambler versies die werden voorgesteld is de Classic gericht aan zij die veel aandacht hebben voor detail in de 1970s stijl, maar die niet aan rijplezier en functionaliteit willen inboeten. De Full Throttle, geïnspireerd door de flat track wereld, is gericht aan diegene die een motor willen, perfect voor dagelijks gebruik en met een onderscheidende racing stijl.”

Mr. Pierfrancesco Scalzo sloot het evenement af door het aankondigen van openingen in de rest van het land waaronder Pune en Hyderabad en hij benadrukte dat het hoofddoel voor Ducati het aanbieden van ongelimiteerde klantentevredenheid in India is. De Ducati Store in New Delhi, die nu volledig operationeel is, telt vijf verdiepingen met een totaal oppervlak van  2.694 vierkante meter, heeft de eer de grootste in de wereld te zijn.

Samengevat:

  • Ducati houdt eerste persconferentie in India in de grootste Ducati Store ter wereld
  • Twee nieuwe versies van de Scrambler werden in India onthuld - Classic & Full Throttle
  • Ducati India kondigt de opening van de Dealer in Bangalore in oktober aanOpties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK