Giorgio Armani presenteert Vespa 946 Emporio Armani

19-06-2015

Vespa en Emporio Armani presenteren gezamenlijk de nieuwe Vespa 946 Emporio Armani. Deze exclusieve uitvoering van de Vespa 946 staat symbool voor de stijl en creativiteit die zo kenmerkend zijn voor de creaties van zowel Vespa als Giorgio Armani.

2015 markeert het 40-jarig bestaan van het imperium van Giorgio Armani en tevens de 130ste verjaardag van de Piaggio Group. Ter ere van die gelegenheden heeft Giorgio Armani een speciale uitvoering van de Vespa 946 ontworpen. In lijn met de sobere tinten die Armani's creaties tekenen heeft de ontwerper voor de Vespa 946 een opvallende combinatie van grijstinten met subtiele groene accenten samengesteld, waarbij die laatste enkel bij een specifieke lichtinval zichtbaar worden.

By Emporio Armani
Het design van de Emporio Armani Vespa is een moderne interpretatie van de oorspronkelijke stijl van Vespa. De metalen delen zijn mat afgewerkt. Op de flanken prijkt de naam 'Emporio Armani', terwijl het bekende adelaarlogo van het merk een plek boven de koplamp heeft gekregen. Bruinlederen details en luxueuze accessoires ronden het geheel op stijlvolle wijze af.

De Vespa 946 Emporio Armani wordt geproduceerd in een exclusieve, genummerde serie en is vanaf deze maand in Nederland exclusief in een 125cc versie te bestellen voor € 11.200,-.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK