Nieuwe handschoen van FIVE: de Stunt Replica Evo Icon

15-06-2015

De immens populaire Five Stunt Replica heeft er een modern broertje bijgekregen. De Stunt Replica Evo Icon. Deze nieuwe uitvoering is op verschillende punten aangepast. De meest in het oog springende veranderingen zijn de geventileerde knokkelprotectoren, welke zijn afgeleid van het topmodel uit de Five range, de RFX Race, en het grote deel met siliconen gripprint aan de binnenzijde.

Naast deze wijzigingen heeft de Stunt Replica Evo Icon ook een Touch screen compatible duim en wijsvinger meegekregen. Erg handig om je smart Phone of navigatie te kunnen bedienen. De opbouw van de handschoen bestaat nog steeds uit de sterke combinatie van leer, nylon en neopreen. De palm en duim zijn dubbel uitgevoerd in leer voor extra slijtvastheid.

De palmprotector is in de Evo versie vervangen door een carbon uitvoering met daarop een prominent aanwezig geïnjecteerd FIVE logo. Het grote siliconen oppervlak aan de binnenzijde geeft niet alleen enorm veel grip, maar versterkt tevens de uitgesproken look van deze handschoen. Door de combinatie van perforatie op de vingers en de geventileerde knokkel en vingerprotectoren bied de Stunt Evo veel verkoeling tijdens warme dagen. Een handige aantreklip aan de binnenzijde van de handschoen maakt aan en uittrekken een eenvoudige klus. Het gebruik van nylon stretch en neopreen zorgt ervoor dat de pasvorm van de Stunt Evo optimaal is, en zich aanpast aan praktisch elk model hand.

Verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL in 4 sprekende kleuren. De advies verkoopprijs van deze robuuste eyecatcher bedraagt € 78,70.

De Five Stunt Replica Evo Icon is direct leverbaar via één van de vele FIVE dealers in de Benelux.

 

 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK