Rukka's nieuwe sterren: Chariklo en Charikla

13-06-2015

De Finse motorkledingspecialist Rukka presenteert twee nieuwe motorjacks, die echt "out of this world" zijn. De Chariklo en Charikla zijn dan ook genoemd naar een astroïde!

De Chariklo is een mannen variant en de Charikla de dames variant. Beide jassen voldoen uiteraard aan het bekende Rukka concept “defence and comfort”. Zo is het buitenmateriaal van scheur- en slijtvast Cordura 500 en zijn de schouders en elle bogen uitgerust met de unieke, super comfortabele Rukka D3O protectoren, die voldoen aan de laatste CE-normen. Een Gore-Tex Z-liner zorgt dat de jacks zowel waterdicht als ademend zijn, terwijl een uitneembare thermovoering samen met zijdelings geplaatste ventilatieritsen voor de thermo regulatie zorgt. Dankzij speciale, afneembare hi-visibility mouwbanden mogen de Chariklo en Charikla niet alleen gezien worden, maar worden ze ook gezien...

Prijzen

De Rukka Chariklo is leverbaar in de herenmaten 46 t/m 66 en combineert perfect met de Rukka Fuel broek. De Charikla hangt in de damesmaten 36 tot en met 50 bij elke Rukka dealer waar ook de Fuel Lady broek als perfecte match te vinden is.  Zowel de heren als de dames jas kost € 479.- en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. 
 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK