Klaar voor avontuur: de REV'IT! Dominator GTX

01-06-2015

Ben je bezig je volgende avontuur te plannen? Zo’n expeditie die langer duurt en verder gaat dan normaal? Bijvoorbeeld zoals wij een aantal jaar geleden en Justian vorig jaar op een oude motor richting Dakar gereden zijn.

Het Dominator GTX pak is gemaakt op basis van feedback van rijders over de hele wereld, gecombineerd met de progressieve ideeën van onze designers. Het Dominator GTX pak maakt deel uit van een modulair concept dat de Engineered skin® design filosofie naar een nog hoger plan tilt. Het is een slim geconstrueerd pak, waarvan ieder onderdeel ontwikkeld is voor maximale functionaliteit en veiligheid.

De buitenlaag is gemaakt om je te beschermen tegen wind en neerslag. Dankzij een GORE-TEX® membraan verbonden aan de 3L buitenlaag is deze jas 100% waterdicht, zelfs in de meest vochtige omstandigheden.

Als je het door inspanning of adrenaline warm krijgt hoef je alleen de ventilatievlakken en ritsen te openen voor directe luchtstroom langs je lichaam. Door de gelamineerde constructie met directe ventilatie pas je de functie van de jas eenvoudig aan aan wisselende omstandigheden, terwijl je rijdt.

Als je op de motor in onverwachte situaties verzeild raakt, wil je goed beschermd zijn. Met de volledig nieuwe SEELFEX™ CE-level  2 schouder- en elleboogprotectoren, een SEESOFT™ rugprotector en stevige materialen zoals GORE-TEX® Pro Talisman schouder- en elleboogvlakken zit je wat dat betreft goed. De jas is bovendien voorbereid voor een Adventure nekbrace en heeft gelamineerde reflectie, veiligheidsnaden en een verwijderbare niergordel. Zo ga je altijd op avontuur in de wetenschap dat je goed beschermd rijdt.

Website REV'IT! klik hier
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK