Exclusieve Kawasaki Ninja H2/R ‘’Welcome Box’

29-05-2015

Met de komst van de Ninja H2 en Ninja H2R lanceerde Kawasaki de meest baanbrekende supersportmodellen ooit. Met als meest opvallende kenmerk natuurlijk de volledig door Kawasaki zelf ontwikkelde en gebouwde supercharger. Het resultaat: een indrukwekkend vermogen van 200pk en voor de Ninja H2R een bijna onvoorstelbare 310 pk.

Voor de nieuwe eigenaren van de H2 en H2R heeft Kawasaki een al even exclusieve ‘’Welcome Box’’ klaar liggen. Net als de motoren zelf, gaat deze een (flinke) stap verder dan de gebruikelijke sleutelhanger. Deze presentatie box opent met een door Kawasaki Motors hoogste baas zelf, algemeen directer Inoue, getekend welkom. In het Japans en Engels voor de authentieke touch.

Verder een ingelegd stalen plaatje met het originele VIN nummer, een ingelegde reservesleutel en een ook al ingelegde USB stick met een video en schitterende foto’s van de Ninja H2/R. Tenslotte maken ook een speciaal serviceboekje en een exclusief gelimiteerd boek over de 30-jarige Ninja geschiedenis van Kawasaki deel uit van deze unieke Welcome Box.

Onnodig om te stellen dat niet alleen de H2 en H2R zelf, maar ook deze bijzondere  bijbehorende box gekoesterde collectors items zullen worden!
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK