Falco Bros & Ray, modieuze schoenen voor op de motor

13-05-2016

Voor dit seizoen heeft het Italiaanse Falco zijn collectie weer uitgebreid met een aantal modieuze modellen. Als aanvulling op het toch al niet geringe assortiment sneakers en boots, is het gamma aangevuld met de Bros boot en de Ray sneaker.

De Bros boot is een kunstleren boot met een waterafstotend Hightex membraan.  De sluiting bestaat uit een combinatie van veters en rits met klittenband overslag. Zowel de teen als de hiel zijn versterkt uitgevoerd, en op de enkels zijn protectoren van D3O geplaatst. Door de 2-componenten zoolconstructie zit het qua grip en slijtvastheid wel goed bij deze nieuwe casual bootie. Het anatomisch gevormde voetbed bied ondersteuning en comfort, zowel tijdens gebruik op of-naast de motor. De Bros is CE gecertificeerd volgens normering 13634-2010. Deze norm omvat de strenge eisen waar beschermend motorschoeisel aan moet voldoen. Hierdoor is niet alleen de look van deze Falco boot in orde, maar is de veiligheid en bescherming ook helemaal OK. Verkrijgbaar in de maten 41 t/m 46 in een Vintage donkerbruine kleur.  De adviesprijs van deze boot is € 159,95.

De Ray is een “Urban sneaker” waarvan de stijl wordt gedefinieerd door een moderne interpretatie van een retro sneaker met Hi-tech eigenschappen. Deze schoen is opgebouwd uit een mix van kunstleder en Air-tech geperforeerd textiel. De sluiting geschied door een combinatie van veter en klittenband. Veiligheid en bescherming worden geboden door D3O protectiecups op de enkels, reflecterende delen op de hak en een CE certificering volgens CE-norm 13634-2010. De 2-componenten olie en benzinebestendige zool bied veel grip, en door de extra PU hielstabilisator heeft deze coole sneaker ook nog eens een hoog draagcomfort. De Ray is verkrijgbaar in het donkerbruin of zwarte kleur voor een prijs van € 139,95. Leverbaar in de maten 41 t/m 46.      
 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK