Reis cadeau bij aanschaf Suzuki!

06-12-2015

Wie nu kiest voor een nieuwe Suzuki ontvangt bij Bruggeman Motoren een geweldige reis naar de Faeröer eilanden cadeau. Je koopt natuurlijk een motorfiets om te genieten van de mooiste vergezichten en lekkerste bochten. Bruggeman Motoren begrijpt dit als geen ander! Daarom hebben we, in samenwerking Suzuki, deze geweldige actie neergezet!

19,5 uur motorrijden per dag!
Niet alleen Adventure modellen komen voor deze reis in aanmerking, alle motorfietsen vanaf € 8.299,- ontvangen een plek voor deze exclusief begeleide groepsreis. We vertrekken dinsdag 14 juni 2016 uit Hirtshals (DK) en komen een week later weer terug en maken een van de langste dagen (19,5 uur aan daglicht) mee op de Faeröer eilanden!

Een motorparadijs!
De Faeröer eilanden bestaan uit 18 eilanden welke verbonden zijn door zeetunnels, bruggen en veerdiensten. Met 700 kilometer aan asfalt en zowel bergen als kust is dit een waar onontdekt motorparadijs!

Samen op avontuur
Wil je dit avontuur niet alleen doen? Dan kan er, tegen een zeer sterk gereduceerd tarief, gekozen worden om een duopassagier of andere motorrijder mee te nemen. Deze actie is geldig tot 1 maart 2016. Meer informatie op www.bruggeman-motoren.nl/suzuki-actie
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK