Prijswinnaars BMW Motorrad Quest hebben hun motor ontvangen

10-05-2015

Op donderdag 30 april zijn de vijf prijswinnaars van de BMW Motorrad Quest hartelijk ontvangen bij BMW Group Nederland in Rijswijk. Na het ondertekenen van de uitleenovereenkomst kregen de winnaars uit handen van BMW Motorrad manager Edgar Kleinbergen ieder zijn of haar sleutel overhandigd. De officiële uitreiking werd voorafgegaan door een korte rondleiding en een uitgebreide lunch. Na een gedegen uitleg van de gekozen motorfiets verlieten de winnaars op hun nieuwe BMW motorfiets het terrein.

Selam van Tongeren uit Zaandam vond de sleutel in Volendam. Ze koos voor een blauw/witte S 1000 RR, net als Remy Scheringa uit Delft. Hij ontdekte zijn sleutel in Willemstad. Douwe Cnossen uit Spannum trof de sleutel in Hooghalen aan, wat hem een zwarte BMW R 1200 GS opleverde. Peter van Grol uit Beek koos voor dezelfde motor, nadat hij zijn sleutel in Rheden had gevonden. Tim Blank onderschepte 80 kilometer vanaf zijn woonplaats in Geleen sleutel nummer drie in Helmond. Hij opteerde voor een seizoen op een witte BMW R 1200 GS.

BMW Motorrad Quest.
Op zondag 12 april organiseerde BMW Motorrad de grootste motorspeurtocht van ons land. Nederland werd daarbij opgedeeld in 5 regio’s waar steeds één gouden sleutel was verstopt. Bijna 1.600 mensen hadden zich ingeschreven en gingen op zoek. De winnaars kregen ter plaatse een GoPro camera overhandigd en wonnen een seizoenlang rijden op een nieuwe BMW motorfiets, waarvan de overhandiging op 30 april heeft plaatsgevonden.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK