Caberg Stunt - Een eigenzinnige helm

03-05-2015

Eigenzinnig, stoer, rebels en sportief zijn de perfecte kenmerken om de nieuwe Caberg Stunt integraalhelm te omschrijven. Deze integraalhelm met strakke moderne lijnen is een statement van Caberg voor de toekomst. Verjonging, fris en up to-date dat is waar Caberg voor staat. De Stunt is hier een perfect voorbeeld van. Met zijn ranke afmeting en een gewicht van 1450 gr. is deze Caberg Stunt klaar om de straat te veroveren.

De Stunt wordt geleverd met pinlock voorbereid anti kras vizier, inclusief pinlock lens voor een helder zicht onder alle omstandigheden. Donker getinte vervangingsvizieren zijn tevens leverbaar.

Natuurlijk beschikt de Stunt over uitneembare wangkussens en topvoering uitgevoerd in hypoallergeen materiaal welke transpiratie op een snelle manier afvoert.

Tevens kunnen deze delen na intensief gebruik gewassen worden.  Verder heeft deze helm een geïntegreerd anti-kras zonnevizier, micro snelsluiting, afsluitbare top en-kin ventilatie en een windstopkit aan de onderzijde van de kin.

De Stunt helm is er in vele matte en glanzende kleurstellingen, en natuurlijk ook in de populaire uni kleuren matzwart of glanzend wit.

Beschikbaar in de maten XS t/m XXL voor een prijs vanaf € 178,45
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK