Horlogemaker Tudor heeft een speciaal Ducati Scrambler horloge gemaak: de Tudor Fastrider

01-05-2015

Borgo Panigale (Bologna), 28 april 2015 – Tudor, het beroemde horlogemerk, betreedt de Land of Joy, met de voorstelling van haar meest recente model, de Tudor Fastrider, op Baselworld, de wereldbeurs voor horloges en juwelen die plaats vond in Bazel (Zwitserland) van 19 tot 26 maart. Dit product versterkt, door het Ducati Scrambler merk, de relatie tussen Tudor en Ducati, die begon in 2011. 

Tijdens de ontwikkeling van de Fastrider modellen heeft het Style Atelier van Tudor zich laten inspireren door de wereld van de Ducati Scrambler die gekenmerkt wordt door creativiteit en zelfexpressie. Drie verschillende wijzerplaten zijn ontworpen voor de nieuwe Tudor Fastrider die elk een kleur van de Ducati Scrambler reflecteren: ’62 Yellow en Ducati Red voor de Icon versie en Wild Green voor de Urban Enduro. Herleidt tot de essentie zijn de wijzers leesbaar en kleurrijk, zo wordt de Fastrider collectie veelzijdig en energiek. 

De Ducati Scrambler wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke en hedendaagse materialen, zoals de aluminium Swingarm en motorcover en het staal van de druppelvormige tank en frame, met onderdelen van de nieuwste generatie zoals het LED voor- en achterlicht, het LED scherm en de USB-poort onder het zadel. Op diezelfde manier combineert Tudor edele metalen met hoog technologische onderdelen. 


De nieuwe Tudor Fastrider heeft een behuizing uit geborsteld staal dat waterdicht is tot een diepte van 150 meter. De omranding, de drukknoppen en de kroon zijn allen gemaakt van mat zwart ceramiek. Het horloge heeft eenzelf-opwindbare mechanische beweging met een energiereserve van ongeveer 46 uur, een kalender functie met snelle corrector die kan gelezen worden door een opening die zich op 4 u 30 bevindt. 

De toepassing van de esthetiek van de motor eindigt niet bij het uurwerk van het horloge. Eén van de twee beschikbare horlogebandjes is een interpretatie van authentieke lederen zadels die het geheel een bijkomend sportief effect geeft. Een andere mogelijkheid is een mat zwart rubber band die de technische kant van het horloge benadrukt. 


Net zoals de Ducati Scrambler, die het beste uit het verleden neemt en die interpreteert op een moderne manier, zo werd ook de Tudor collectie ontworpen, gebaseerd op 2 grote principes, erfgoed en technologie. Alle horloges van de collectie combineren elementen uit het verleden van het merk met een eigentijdse interpretatie, voorgesteld in verschillende proporties voor elk model, afhankelijk van welk van de twee elementen dominant moet zijn.

Samengevat:

  • Een nieuwe wereldpremière werd voorgesteld tijdens Baselworld: Fastrider versterkt de relatietussen Tudor en Ducati die sinds 2011 samenwerken
  • De nieuwe Tudor Fastrider is beschikbaar in volgende kleuren: ’62 Yellow en Ducati Red voor deIcon versie en Wild Green voor de Urban Enduro versie
  • Geïnspireerd door de Ducati Scrambler en haar universum wordt het horloge gekarakteriseerd door een aantrekkelijke combinatie van geborsteld staal en ceramiek en is het waterdicht tot een diepte van 150 meterOpties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK