Tweede BMW Motorrad Day Nederland op 20 september

28-04-2015

In navolging van de internationale BMW Motorrad Days, die elk jaar begin juli in Garmisch-Partenkirchen worden gehouden, kent Nederland sinds 2013 een eigen variant: de BMW Motorrad Day Nederland. Het tweejaarlijkse motorspektakel vindt dit jaar plaats op zondag 20 september. Dit festijn wil je niet missen, dus noteer de datum alvast in je agenda!

De eerste BMW Motorrad Day in Nederland vond in 2013 plaats en was een grandioos succes. Meer dan 2.500 BMW motorrijders meldden zich bij dit groots opgezette evenement, dat toen werd gehouden bij het BMW Driving Experience Center in Zandvoort. Ook dit jaar krijgen eigenaren van BMW motorfietsen een uitnodiging om naar de manifestatie te komen. Die is echter op een andere locatie, die later bekend wordt gemaakt.

Op de BMW Motorrad Day staat het complete motorengamma van BMW klaar voor proefritten. Ook staan er spectaculaire demonstraties, workshops en clinics op de planning. Bezoekers staat een boeiend en gevarieerd programma te wachten. Eten, drinken en leuke ontmoetingen maken deze dag compleet.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK