Klaar voor avontuur op de motor: Kappa K-Venture

29-04-2015

Reizen met de motor hoeft niet per definitie 'back to basic' te zijn. Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om ook dat potje pindakaas en hagelslag mee te nemen zonder in te boeten op ruimte voor de favoriete jas en broek. Ook is het toevoegen van kofferruimte niet enkel voor BMW motoren mogelijk. Bedrijven als Kappa maken koffers en bieden 'adventure' oplosssingen voor verschillende motoren van verschillende merken. Ben jij een echte avonturier en wil je deze look aan je motor geven? Dan kun je bijvoorbeeld de Kappa K-Venture toevoegen aan je motor. Deze set is gemaakt van 1,5mm dik aluminium en ziet er robuust uit.

De koffers hebben elk een capaiciteit van 37 liter met een prijs van €675,- per paar. Maar let wel, dit is zonder bevestigingskit, want dit is weer per model motor verschillend. Wil je ook nog beschikken over een topkoffer dan kun je deze kopen voor €350,- en heb je 42 liter tot je beschikking. Maar ook deze prijs is exclusief bevestiging! 

Waar de handvatten en haken van de koffers voor deze prijs dan wel weer over beschikken is een makkelijke toevoeging van extra bagage zials de WA406 tas met een inhoud van 30 liter.

Voor meer informatie en de overige 'adventure' oplossingen kan je kijken op Kappamotor.com
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK