Garmin Virb X en Virb XE

16-04-2015

Garmin heeft twee nieuwe versies van de VIRB (lees hier onze test van de VIRB Elite) op de markt gebracht, de VIRB X en de VIRB XE. Wat direct opvalt is het nieuwe design, niet meer langwerpig, maar meer het GoPro design. Door deze nieuwe vorm kan de Garmin op meerdere plaatsen bevestigd worden en zo ook bijvoorbeeld op de borst gedragen worden. 

Dat Garmin niet heeft stilgezeten tijdens het ontwikkelen blijkt wel doordat de VIRB's zijn uitegrust met Bluetooth 4.0. Op deze manier ben je in staat om met bijv. de microfoon van je headset je beeldmateriaal van commentaar te voorzien.

Het verschil tussen de X en de XE zit 'm in de beeldkwaliteit. Met de X film je 1080p/30fps en 720p/60 fps, maar met de XE zelfs 1140p/30fps en 1080p/60fps. Ook kun je met de XE super slowmotion filmen!

Ook de Garmin kent net zoals de GoPro een eigen wifi waardoor je deze kunt verbinden met je telefoon of tablet. Hier kun je dan zien wat je opneemt of andere gegevens aflezen.

Kortom een zeer veelzijdige actiecamera welke flink verbeterd moet zijn ten opzichte van zijn voorganger. Wij zijn erg benieuwd en kunnen niet wachten om ook deze VIRB aan een uitgebreide test te ondervinden.

Tussen de VIRB X en VIRB XE zit €100,- prijsverschil. De X komt op een bedrag van €299,- en de XE op €399,-. Deze zullen vanaf juni 2015 leverbaar zijn.

 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK