Furygan Russel: Back in the days...

13-04-2015

Vroeger.., in de tijd dat je met 35 PK's lichtsnelheden bereikte, vering nauwelijks zijn doel behaalde, de geur van motoren nog gewaardeerd werd en luchtvervuiling niet bestond.. Toen reden mensen allemaal met een te gekke Russel jas van Furygan.

Geschikt voor warmere en koudere dagen, waar zelfs sneeuwduinen je niet tegen konden houden toen je met caféracer niet enkel naar het café kon rijden. Voor de terugrit hielden D3O beschermers op de schouders en ellebogen je lekker soepel, hoewel....  

Het leder was speciaal behandeld met middeltjes van toen waardoor het zo zacht was dat de vrouwen er niet vanaf konden blijven. Al smeltend van verlangen hingen ze bij de motorrijders, waar sommige mannen hun broek maar aan de jas ritsen uit voorzorg... In het café bood het leder ook nog enige weerstand tegen de bierregens. Deze exacte replica is nu verkrijgbaar om oude tijden te herleven, weliswaar op eigen risico!

Furygan produceert al sinds 1969 lederen kledingstukken en na 45 jaar werd het tijd om een jas te creëren zoals 'terug in de tijd'. Laat je niet verraden door het uiterlijk van de Russel jas, hij mag er dan Vintage uitzien, hij bevat alle hedendaagse technologieën. Verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL voor € 439,95.
 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK