Ongekende run op inschrijvingen RED BULL KNOCK OUT

04-04-2015

De eerste 750 riders voor Red Bull Knock Out hebben zich ingeschreven. Binnen enkele uren na het openstellen van de inschrijvingen was het aantal voor de eerste batch al bereikt, waarmee de inschrijvingen tijdelijk dicht zijn. Hiermee zijn er binnen een dag al meer deelnemers dan tijdens de laatste edititie van de legendarische strandrace in 2008 toen er 650 motorcrossers deelnamen. Vanaf woensdag 22 april om 16.00 uur kunnen motorcrossers zich inschrijven voor de tweede batch via www.redbullknockout.nl.

Red Bull Knock Out wordt georganiseerd in samenwerking met de KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging), KTM en de Gemeente Den Haag. Tevens is dit het Open Nederlands Kampioenschap Strandrace. Met meer dan 150.000 toeschouwers tijdens voorgaande edities (2006, 2007 en 2008) is de animo van zowel deelnemers als bezoekers groot gebleken. Dit jaar is het aantal dagen verdubbeld en gaan honderden motocrossers het genadeloze gevecht aan tegen de natuurlijke elementen van zee en zand. 

Amateur motorcrossers kunnen zich meten met de wereldtop. Motocrossers met een (on)gezonde hoeveelheid lef in hun donder, die het aandurven kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Praktische informatie

     •    Tijdens de inschrijvingsperiode, die vandaag van start gaat, worden de eerste 750 startnummers vergeven.

    •    De inschrijfkosten voor Red Bull Knock Out bedragen € 75,- per persoon. Hierbij inbegrepen: deelnamebewijs voor Red Bull Knock Out 2015 voor 1 rijder en 1 monteur/assistent, 1 startnummer, de mogelijkheid om minimaal 1 heat van 1 uur te racen, een licentienummer inclusief verzekering (verzorgd door de KNMV – zie ook disclaimer KNMV), een overnachtingsplaats voor 1 rijder en 1 monteur/assistent (standplaats voor camper).

    •    Bij aanvang van het event moet elke deelnemer op zaterdag 28 november minimaal 16 jaar oud zijn.

    •    Twee weken voorafgaand aan het evenement ontvangen deelnemers het startnummer.

Kwalificatie en finaledag

Op zaterdag 28 november krijgen alle deelnemende motocrossers de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de halve finale die op zondag 29 november plaats vindt. De uitdaging? Zorgen dat je de snelste bent όf doorgaan totdat je knock out bent. 

Voor aanvullende informatie zie www.redbullknockout.nl
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK