IXS Handschoen MIRAGOL: 'Op maat gemaakt'

05-04-2015

Een comfortabele set allseason handschoenen behoort tot de standaard garderobe van iedere motorrijder. Niet alleen warm in de winter immers, maar ook uiterst behaaglijk op de vaak nog extreem frisse lente- en herfstochtenden.

De gemiddelde allseason- en winterhandschoen valt door zijn drielagen constructie - buitenmateriaal, membraan en goed isolerende, daardoor vaak ook dikke binnenvoering –qua pasvorm echter doorgaans nogal ruim uit. Zeker wat betreft de snit van de vingers. Iets dat bij rijders met wat kortere vingers zorgt voor een behoorlijk indirect gevoel, wat het rijcomfort weer beperkt.

Special voor deze rijders heeft het Zwitserse IXS deze Miragol ontworpen: een comfortabele, korte vingermaat allseason handschoen gemaakt van een soepele textiel/geitenleer mix. Uiteraard honderd procent wind- en waterdicht dankzij het soltoTEX® membraan en voorzien van een hoog isolerende tri-fleece binnenvoering, die je handen zelfs nog behaaglijk warm houden wanneer het kwik rond het vriespunt bivakkeert.

Naast de ergonomische snit is de Miragol voor een optimale pasvorm voorzien van stretchleer op de rug, klittenband wijdteverstelling bij de schacht en uiteraard een stabiele polsriem. De vingers zijn verstevigd met een extra laag leer, wat ook geldt voor de van synthetisch clarino leer vervaardigde handpalm. Verschillende reflecterende delen dragen tot slot nog bij aan een uitstekende zichtbaarheid.

De nieuwe handschoen Miragol is er zowel in een dames- als heren uitvoering. Het matenspectrum van de heren loopt van KS tot en met K5XL, dat van de dames van KS tot en met KL. De prijs voor zowel de dames- als herenuitvoering bedraagt een uiterst vriendelijke € 49,95. 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK