Ducati treedt met dochtermaatschappij toe tot Indiase markt

29-03-2015

Ducati heeft opnieuw de markt betreden met een dochtermaatschappij, Ducati India Private Limited en is klaar om premium motoren aan te bieden aan liefhebbers in India. Ducati versterkt haar inzet in de Indiase markt met de opening van dealers van wereldklasse in Mumbai, Delhi en Gurgaon.

Infinity heeft een Ducati dealerschap geopend in Mumbai en het bedrijf AMP heeft dealers in Delhi en Gurgaon gerealiseerd. De dealer in Gurgaon heeft de grootste Ducati Showroom in het wereldwijde dealernetwerk. 

Het originele plan om een netwerk van Ducati Dealers op te zetten voor het eind van het eerste jaar is op schema dankzij de dealers in Mumbai, Delhi en Gurgaon die volledig operationeel zijn. Deze dealers zijn de eersten die Ducati’s nieuwe onderhoudsfaciliteiten van wereldklasse implementeren. Naast een nieuwe dealer die binnenkort in Bangalore zal openen, is Ducati India bezig met het werven en opleiden van een netwerk van gekwalificeerde en enthousiaste dealers die klaar zijn de modellen voor 2015 in meerdere belangrijke steden voor te stellen. Ducati India is zelfverzekerd dat elke dealer zijn passie en toewijding aan het merk zal vertalen in goede service voor de klanten. De importeur zal hetzelfde intensieve trainingsprogramma uitvoeren dat wereldwijd wordt gebruikt om zo de identieke hoge standaard aan after-sales diensten aan te houden die het iconische Italiaanse merk over de hele wereld kenmerkt. Ducati India Pvt Ltd - Managing Director, Ravi Avalur bevestigde: “Onze intentie was om in India te openen enkel wanneer we volledig klaar waren. Ik kan nu bevestigen dat ons after-sales netwerk een identieke hoge standaard hanteert die reeds aanwezig is in het wereldwijde Ducati netwerk. We waarderen de inspanningen van AMP en Infinity om in een recordtijd deze dealers van wereldklasse op te zetten.”

Ducati’s start is perfect getimed om de nieuwe Ducati Scrambler te ontvangen, een tijdloze familie die een geheel nieuwe lifestyle zal introduceren. De officiële aanwezigheid van het Italiaanse merk in India zal verder onderlijnd worden door de beschikbaarheid van meerdere motoren waaronder de Diavel, Hypermotard, Monster en Superbike.

Samengevat:

Ducati India schakelt naar de hoogste versnelling bij het toetreden tot de Indiase markt

  • Ducati opent nieuwe dealers in wereldsteden Mumbai, Delhi en Gurgaon
  • Een hoog opgeleid dealernetwerk staat klaar om after-sales diensten van hoog niveau af te leveren
  • Ducati Diavel, Hypermotard, Monster en Superbike zijn bij de dealers. Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK