Ducati & Pirelli Day maandag 22 juni - Spa Francorchamps

22-03-2015

Ducati organiseert in samenwerking met Pirelli op maandag 22 juni de Ducati & Pirelli Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps (België). Motorrijders hebben de kans zich voor deze dag in te schrijven en te rijden op een historisch circuit in Ducati en Pirelli sfeer. 

Het programma voor deze unieke dag:

  • Vrij rijden op het circuit van 7km tijdens 1 sessie van 20 minuten en 4 sessies van 25 minuten. Er zijn vier snelheidsniveaus die elke rijder de mogelijkheid geeft maximaal te genieten van het circuitrijden.
  • Stuntrijder Jeremy Vonk zal zorgen voor een unieke show met zijn Ducati 899 Panigale. 
  • De Ducati Desmoriding Tour zal aanwezig zijn, deze stelt u in de gelegenheid de nieuwste motoren van Ducati te testen op de openbare weg in de omgeving van het circuit. Er wordt onder begeleiding in kleine groepen gereden, waardoor u in ideale omstandigheden kunt kennismaken met de Ducati van uw dromen.
  • De eerste 100 personen die zich inschrijven voor deze dag met een motor uitgerust met Pirelli banden zullen een speciaal Pirelli cadeau ontvangen tijdens de technische briefing op het circuit. 

De prijs voor de Ducati & Pirelli Day is € 239,- ongeacht het merk van uw motor of banden. Leden van de officiële Desmo Owners Clubs betalen € 229,-. Op vertoon van uw clubkaart ontvangt u € 10,- terug tijdens de technische briefing op het circuit. 

Er is deze dag gratis toegang tot het circuit en de paddock. Zo kan iedereen genieten van de Italiaanse sfeer van dit unieke evenement en de animaties zoals de stuntshow van Jeremy Vonk en testritten met de Desmoriding Tour. 

Voor meer informatie en online inschrijven kunt u terecht op: www.bikersdays.com
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK