Maak avonturen onvergetelijk

11-03-2015

 

Herinner je het je nog, die geweldige motorvakantie in de Alpen of die gezellige rit met de motorclub? Leg deze herinneringen nu nog makkelijker vast met de nieuwe XD.1 van Nexx. Deze comfortabele dual-sport helm beschikt namelijk over geïntegreerde bevestigingspunten voor actiecamera’s. Ga je niet op avontuur, dan tover je de XD.1 in een handomdraai om van all-road naar integraalhelm.

Regie in eigen handen

De Nexx XD.1 wordt geleverd met alle benodigde materialen om een actiecamera op de bovenzijde of zijkant van de helm te monteren. Zodoende kun je de route vanuit verschillende invalshoeken filmen en biedt de helm een stabiel platform voor de mooiste opnames.

Wil je de filmbeelden voorzien van commentaar, dan biedt de XD.1 de mogelijkheid om een geïntregreerd communicatiesysteem te monteren. Dit zogeheten X-Com systeem heeft Nexx in samenwerking met Sena ontwikkeld en is onderhuids uitgerust met dezelfde techniek als Sena‘s populaire SMH10-R. Met X-Com kun je onder andere draadloos communiceren met een passagier of andere motorrijders tot 900 meter. Heb je even geen zin in een gesprek, dan kun je onderweg genieten van de muziek op je smartphone en mis je ondertussen geen enkele instructie van het navigatiesysteem.

In geval van nood

Uiteraard is de helm voorzien van alle moderne functionaliteiten op het gebied van comfort en veiligheid. Zo is de XD.1 uitgerust met wangkussens voorzien van emergency straps. Hiermee kan de helm na een ongeval veiliger worden afgenomen. Daarnaast heeft het kinstuk een speciale vormgeving waarmee de kans op borstkasletsel bij frontale impact sterk wordt gereduceerd.

Overige eigenschappen

 

· Helmschaal             X-Matrix (glasvezel, aramide- en carbonvezel), uitgevoerd in 2 maten.

· Gewicht                  1400 gram, 1500 gram als all-road uitvoering.

· Vizier                       Lexaan, Pinlock™ voorbereid en anticondenspositie.

· Zonnevizier             Geïntegreerd, 80% getint.

· Binnenvoering         Uitneembaar en wasbaar, antibacterieel.

· Ergo padding          Pasvorm geschikt voor verschillende type gezichtscontouren.

· Eye-Port                  Extra ruim panoramisch zichtveld.

 

De Nexx XD.1 is verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaak vanaf € 329,95 in de maten XS t/m XXL. Meer informatie over de helmen van Nexx en verkooppunten bij jou in de buurt vind je op www.splashdesign.com.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK