De Ducati Scrambler staat bij alle Ducati Dealers!

08-03-2015

Je kan vanaf nu een proefrit maken op de Ducati Scrambler Icon bij een officiële Ducati dealer. Ducati omschrijft de motor als en de pure essentie van het motorrijden. De Ducati Scrambler is een moderne interpretatie van de iconische motorfiets. De stijl van de Scrambler staat bekend als “post-heritage”, waarbij de beste elementen van het verleden worden verwerkt in een unieke en eigentijdse creatie. 

Dankzij een breed en compleet assortiment aan accessoires kan iedereen op zijn eigen manier de Ducati Scrambler personaliseren. De Scrambler motorkleding is niet alleen functioneel voor tijdens het rijden, maar heeft ook een echte life style look.

De Ducati dealer kan je alles vertellen over de uitgebreide kleding- en accessoirelijn. Je kan reeds alle kleding en accessoires hier bekijken.

De Ducati Scrambler Icon (rood) is verkrijgbaar vanaf € 9.290 (incl. BTW en BPM). De 3 andere versies, Urban Enduro, Classic en Full Throttle zijn beschikbaar vanaf midden april vanaf € 10.790 (incl. BTW en BPM).

Voor een testrit kan je contact opnemen met uw lokale Ducati dealer.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK