Helemaal in de trend van dit seizoen lanceert het Franse 1964 vintage booties voor op de motor.

07-03-2015

De Cafe racer is de eerste telg van de familie. Deze halfhoge motorschoenen met een eigen identiteit, overgoten met een klassiek vintage sausje voor de oldskool en zelfbouw scene die elke dag groter lijkt te worden.

1964 is een exclusief Frans schoenenmerk wat al sinds 2009 de stijlen van vintage, sport en urban samenvoegt in een uitgebreide collectie lifestyle schoenen. Dit seizoen worden de eerste stappen gezet in de motorbranche, waar het gevoel voor styling en het gebruik van de beste materialen helemaal tot zijn recht komen.

De Cafe racer is een waterproof halfhoge schoen met een olie en benzinebestendige zool die onder alle omstandigheden veel grip bied. De schoen heeft een vetersluiting en een handige dubbele rits aan de voorzijde, waardoor instappen een fluitje van een cent is. De vetersluiting kan zelfs gewoon gestrikt blijven tijdens het aan en uittrekken. Door het ademende membraan blijven u voeten gegarandeerd droog en fris. Het ruige gesleten leren uiterlijk draagt bij aan de used look van de schoenen, en sluit hiermee perfect aan op de populaire vintage stijl van nu.

Een goed voetbed, bescherming op kwetsbare plekken aan de enkel, hiel en teen in combinatie met een solide schakelversteviging EN een volledige CE EN 13634:2010 typegoedkeuring, maken de Cafe racer tot het 1e paradepaardjes uit de 1964 collectie.

Leverbaar in 2 kleuren; zwart of donkerbruin in de maten 40 t/m 48. De adviesprijs voor deze stappers bedraagt € 159,95.

1964 heeft zich onlangs verbonden aan het Yamaha Endurance GMT94 team wat afgelopen jaar het wereldkampioenschap heeft behaald.

Het hele team zal dit seizoen 1964 schoenen dragen in de pits en naast het circuit.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK