Kawasaki schrijft geschiedenis tijdens MOTORbeurs Utrecht

05-03-2015

Vanaf nu zal iedere editie van de geliefde MOTORbeurs Utrecht volgens 'de groene' vergeleken worden met die van 2015. Dat is namelijk het jaar waarin Kawasaki indoor(!), de 326 pk van de Ninja H2R te ontketende. Een nooit eerder vertoond spektakel, dat iedere keer weer Hal 7 ver voorbij de toegangspoorten tot aan de nok wist te vullen.

De belangstelling van het enthousiaste publiek was zelfs zo groot, dat een enorm LED scherm ervoor moest zorgen dat niemand iets van het gebeuren hoefde te missen. EK Superstock 1000 coureur Kevin Valk liet op de Dynojet rollenbank zien, en horen, waartoe de Ninja H2R in staat is. Het resultaat was een letterlijk trommelvlies beukende 122 decibel, maar dan wel bestaand uit het mooiste motorgeluid dat ooit te horen zal zijn. Maar goed dat de Monster Energy girls gratis oordoppen uitdeelden.

Voor de duizenden mensen die met de Monster girls op de foto zijn gegaan: op de Kawasaki Facebook pagina zijn alle foto’s terug te vinden van de “Like, deel en win actie”. Volgende week vindt overigens de officiële persintroductie van de Kawasaki Ninja H2 en Ninja H2R in Qatar plaats.

Helaas voor de liefhebbers: de Ninja H2 en Ninja H2R zijn in Nederland nu al volledig uitverkocht.


 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK