BMW Motorrad houdt grootste speurtocht ooit voor motorrijders. Vinders gouden sleutel winnen seizoen rijden op een BMW

28-02-2015

BMW Motorrad organiseert de grootste speurtocht voor motorrijders ooit in Nederland gehouden: de BMW Motorrad Quest. De bedoeling is dat motorrijders op zoek gaan naar één van de gouden sleutels. De vinders winnen een heel seizoen rijden op een BMW motorfiets naar keuze én een GoPro camera. In totaal liggen er vijf sleutels verborgen in evenzoveel regio’s. De speurtocht vindt plaats op zondag 29 maart 2015.

Deze unieke speurtocht is een knipoog naar de vijf jaren marktleiderschap (2010-2014) van BMW Motorrad in Nederland. Dat verklaart ook het aantal van vijf gouden sleutels. Nederland wordt bovendien naar postcode in vijf regio’s ingedeeld.

Voor iedere motorrijder.
Alle motorrijders kunnen aan deze actie meedoen. Vandaag start de inschrijving, die doorloopt tot en met 25 maart. Je postcode bepaalt de regio waarin je gaat zoeken. Tijdens de speurtocht krijgen de inschrijvers per sms aanwijzingen die hen moeten helpen om de sleutels in hun regio te vinden.

Altijd prijs.
Degene die de gouden sleutel vindt (en zich vooraf had aangemeld), wint een heel seizoen lang (van 14 april t/m 14 september 2015) een BMW motorfiets naar keuze. De motorrijders die niet tot de gelukkige winnaars behoren, ontvangen een sms zodra de sleutel in hun regio is gevonden. Tevens ontvangen zij een e-mail waarmee ze vanaf 30 maart een attentie kunnen ophalen bij de BMW Motorrad dealer.

Meer informatie is te vinden op bmw-motorrad.nl/quest.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK