Quinty Trustfull en John Williams presenteren... de Peugeot Django

01-03-2015

Onder grote belangstelling hebben Quinty Trustfull en John Williams vorige week zaterdag op de Huishoudbeurs in Amsterdam de Peugeot Django onthuld. Het Nederlandse publieksdebuut van de nieuwe vintage scooter werd door Peugeot Scooters vergezeld door een groots opgezette onthullingsact. Quinty en John waren als special guests bij de presentatie aanwezig, en zullen tevens als één der eersten een nieuwe Django in ontvangst nemen.

Binnenkort arriveren de eerste Peugeots Django in Nederland, reden voor Peugeot Scooters om de Huishoudbeurs in Amsterdam te kiezen als platform voor het officiële Nederlandse publieksdebuut. "Het was treffend dat Quinty Trustfull en John Williams als special guests bij de onthulling aanwezig waren, want zij staan voor ons synoniem voor het type scooterrijder dat wij met de Django voor ogen hebben," verklaart Marco Lindhout, General Manager van importeur Moteo Nederland. "De iets oudere jongere, ofwel de dertigers en veertigers die de stijl, het neo retro design en de moderne technologie en details van de Django op waarde weten te schatten. En voor wie de scooter bij uitstek het vervoersmiddel is om snel en op stijlvolle wijze de stad mee te doorkruisen, als snel en passend alternatief voor de auto."

De presentatie van de Django door Quinty en John ging gepaard met de onthulling van de cover van de nieuwe editie van 100%NL Magazine, waarop Quinty Trustfull eveneens te zien is. Quinty en John zullen beiden binnenkort tevens als één der eersten in Nederland de sleutels van een nieuwe Django in ontvangst nemen.

Django – vintage design met hedendaagse technologie

Geïnspireerd op het verleden en in samenwerking met Peugeot auto's is Peugeot Scooters er in geslaagd de kracht van een vintage design te verenigen met hedendaagse technologie. Met de legendarische Peugeot S57 uit de jaren vijftig op het netvlies hebben de designers van Peugeot de schoonheid en stijl uit die tijd terug laten komen in het ontwerp van de Django. En dat op een wijze die eenieder zal aanspreken, want Peugeot Scooters brengt de Django in vier verschillende stijlen.

Kort na het publieksdebuut van de Django op de Huishoudbeurs zullen de eerste exemplaren ook bij de Nederlandse Peugeot Scooters-dealers arriveren. De prijzen van de Django – die leverbaar wordt als 25km snor- en 45km bromscooter, en als motorscooter - beginnen bij € 2.599.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK