Uitreiking KTM RC390 Cup motoren tijdens Motorbeurs Utrecht

22-02-2015

Over ruim een maand schiet de KTM RCcup uit zijn startblokken. De KTM RCcup biedt de betaalbare mogelijkheid voor jong en oud om talent te ontwikkelen en te genieten van de wegracesport met de KTM RC390 Cup racer op de grote circuits. Al twintig toekomstige cup racers hebben zich ingeschreven voor het ultieme raceavontuur. De jongste deelnemer is 12 jaar en neemt het op tegen leeftijdsgenoten maar ook racefanaten van 30+.

Toekomstige coureurs stappen op voor slechts € 8.495, - (incl. BTW).  Het speciale RCcup pakket bevat de exclusief uitgeruste KTM RC390 Cup motor met stickerset, een Damen Leathers KTM RCcup racepak op maat. Tevens ontvangt men ook de KNMV Racelicentie, KNMV licentietraining, begeleiding van een coach tijdens elke race en een KNMV lesprogramma tijdens het seizoen.

Aan het einde van het seizoen worden de eerste en tweede rijder uitgenodigd voor de selectie dag van de Red Bull Rookies Cup.

Spectaculaire uitreiking KTM RC390 Cup motoren op Motorbeurs Utrecht

Waar kun je nou beter de motoren overhandigen dan in het walhalla van de motorwereld, inderdaad: nergens beter dan tijdens de Motorbeurs Utrecht. Donderdagavond 26 februari om 20.00 uur kijkt u uw ogen uit tijdens het RCcup Event in hal 7.

Voor de stand van KTM Nederland staan alle RCcup motoren opgesteld, Ready to Race! Het wordt een ware KTM invasie waar Arie Vos, Jurgen van den Goorbergh en Joey Litjens, drie boegbeelden in de racewereld, onder toeziend oog van publiek en pers de motoren aan de rijders overhandigen. Na afloop van de presentatie mogen de rijders hun splinter nieuwe motor mee naar huis nemen.

Bekendmaking kalender

Tijdens de presentatie wordt ook de officiële wedstrijdkalender bekend gemaakt. We kunnen nu al beloven dat het een spectaculair raceseizoen wordt waar de RCcup bij grote motorsportevenementen zal rijden.

Dit is de toekomst in de racesport, dus mis de presentatie niet!

Aanmelding

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse om mee te rijden in seizoen 2015? Stuur dan een email naar info@ktmcup.nl en ontvang alle gewenste informatie. Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele exemplaren beschikbaar.

Wil je na het raceseizoen ook nog gebruik maken van de KTM RC390 cup motor? Dat kan, de motorfiets is volledig eigendom van de rijder. Na het seizoen kan de motor tegen meerprijs op A2 kenteken gezet worden, of je rijdt seizoen 2016 ook weer mee.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK