REV'IT! Lente-Zomer 2015 Collectie

25-02-2015

Voor de Lente-Zomer 2015 collectie heeft het REV'IT! ontwerp- en ontwikkelingsteam zichzelf uitgedaagd. Ze wilden verder kijken dan wat standaard was in motorkleding en looks creëren voor rijders die net zo ver durven te gaan als dat ze durven te dromen. Toen dat was gelukt was het enige dat nog ontbrak een motor die paste bij deze nieuwe collectie.

Onder het betonnen dak van een industriële loft vlakbij het REV'IT! kantoor in New York, werd in oktober 2014 een perfecte KTM 950 Super Enduro tot op het frame kaal gestript. Vier designers en bouwers kwamen samen en zetten hun collectieve talent in om de REV’IT!#95 tot leven te wekken: een puristische en unieke motor die recht doet aan REV’IT!’s ambitie: zo ver gaan als je maar kunt bedenken.

Als the sky the limit is, dan is alles mogelijk. De gloednieuwe adventure stijlen zijn allemaal ontworpen met de langeafstandsrijder in het achterhoofd. Ze zijn ontwikkeld op basis van feedback van rijders die jaren onderweg zijn geweest. REV'IT! daagt je uit om grootser te dromen en met ons mee te gaan op deze legendarische reis.

Dominator GTX

De nieuwe Dominator GTX voldoet aan alle eisen en wensen van reizigers op twee wielen. De comfortabele, lichte en waterdichte buitenlaag maakt deze jas ideaal voor rijden in wisselende klimaten.


Defender Pro GTX

Het Defender pak is de standaard voor de meest avontuurlijke motorrijders ter wereld. De legende krijgt nu een volgend hoofdstuk met deze verbeterde versie: de Defender Pro GTX, ontworpen op basis van ervaringen van wereldreizigers.Cayenne Pro

Onze nooit aflatende drang om motorkleding te ontwikkelen die net zo ver gaat als jij kunt reizen, heeft geleid tot de Cayenne Pro jas. Als het simpelweg te heet is voor de meeste beschermende kleding, is de Cayenne Pro precies wat jij zoekt. 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK