ZERO MOTORCYCLES 2015 modelserie op de motorbeurs Utrecht

10-02-2015

Van 26 februari t/m 1 maart 2015 is de wereldleider in elektrische motorfietsen, Zero Motorcycles, aanwezig op de Motorbeurs in Utrecht. Tijdens deze dagen zijn de nieuwste Zero’s S, SR, DS en FX te bewonderen op de stand. Bovendien is het mogelijk een gratis proefrondje te rijden op een elektrische motorfiets van Zero.

Er is veel nieuws te bewonderen aan de 2015 modellen. Zo zijn de motoren voorzien van een geavanceerd Bosch ABS systeem voor een verbeterde rem-controle. Dankzij de Showa schokdempers is het rijcomfort verhoogd en zijn de stuureigenschappen verbeterd. De Pirelli banden staan garant voor vele kilometers rijplezier met een uitstekende grip. En, last but not least, met het ZF12.5 accupakket is de actieradius verhoogd naar ruim 240 kilometer in stadsverkeer.

Het unieke gevoel van het rijden op een elektrische Zero motorfiets komt in 2015 naar de motorbeurs. Op het buitenterrein van de jaarbeurs kunnen bezoekers dit jaar gratis een proefrondje maken op een elektrische motorfiets van Zero. Voor wie een rondje wil rijden is het dragen van motorkleding verplicht. Voor iedereen die niet naar de beurs kan komen maar toch graag een proefrit wil maken, is het eenvoudig om online een proefrit aan te vragen bij een dealer in de buurt.

Met de nieuwe 2015 modelserie waarborgt Zero haar positie als vooraanstaand fabrikant van elektrische motorfietsen. De Motorbeurs in Utrecht is de ideale gelegenheid om kennis te maken met Zero en met het team, dat alle vragen graag beantwoordt. Zero Motorcycles is tijdens de beurs te vinden op stand 07.C097.
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK