G&G uitlaten voor de Street Triple 675 en Daytona 675 2013-2015

05-02-2015

G&G laat zien dat Italiaans en Engels erg goed samengaan, het design en geluid van de Triumph Triple komt nog beter tot zijn recht met een G&G uitlaat.

De vooruitgang is aanzienlijk, niet alleen qua uitstraling maar vooral qua geluid. Zoals we van G&G gewend zijn zorgt deze uitlaat voor een indrukwekkend geluid, en dankzij de keuze uit drie modellen uitlaten is er voor elke smaak een geluid te vinden. De G&G Big Oval geeft een donker geluid, waarmee je 675 meer als een 1000 klinkt. Heb je liever een felle jank, dan is er de G&G GP, en als je je Triple lekker rebels wilt laten klinken is er de Moto2 uitlaat.

Het design is typisch Italiaans, met een mooie strakke plaatsing en vloeiende lijnen. Elk model uitlaat valt mooi in het design van de motor, en zorgt er daarmee voor dat hij meer toevoegt dan alleen geluid en gewichtsbesparing.

De uitlaat valt mooi weg onder de motor, waardoor deze optisch nog korter lijkt.

Voor elk budget en elke smaak is een uitlaat te vinden, of je nu kiest voor de Moto2 (voor € 299,-), de Big Oval (vanaf € 425,-, met keuze uit 9 materialen/endcaps) of de GP (vanaf € 495,-). De uitlaat is E-gekeurd en voorzien van verwijderbare dB-killer, de gewichtsbesparing ligt tussen 2,55 en 3,65kg.

In het kort:

- 13 verschillende modellen uitlaten, verdeeld over de Big Oval, GP en Moto2

- Gewichtsbesparing 2,55 tot 3,65 kg

- E-keur

- Verwijderbare dB-killer 
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK