Furygan Denver; Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk!

09-01-2015

Beoordeel een jas niet teveel op zijn uiterlijk! De Denver mag er dan 'casual' uit zien dankzij de zachte comfortabele katoen buitenlaag, een berg aan technische eigenschappen worden onttrokken aan het oog. Deze moderne motorjas houd je warm, droog en beschermd je zonder dat het de uitstraling heeft van een typische motorjas.

De Denver is CE goedgekeurd en uitgerust met D3O beschermers op de ellebogen en schouders. Optioneel kan hier een level 1 of 2 rugprotector bijgeleverd worden. D3O is een flexibel materiaal dat op moment van inslag hard wordt. Op deze manier behoud de protector zijn flexibiliteit terwijl hij niet inboet op veiligheid. Er is ook gedacht aan de koudere dagen, de jas heeft een uitritsbare thermische binnenvoering en een dubbele ritssluiting als extra barrière tegen de regen en wind.

De Denver maakt uit van de nieuwe Furygan Collectie die u kunt bekijken op de campagnewebsite www.Furygan.nl. De Denver is verkrijgbaar in Bruin en Zwart in de maten S t/m 4XL en heeft een adviesverkoopprijs van € 239,95.

Eigenschappen Denver

• Denver is CE goed gekeurd

• Gemaakt van Katoen en polyester gemixt en behandeld om waterbestendig te zijn.

• Nieuwe generatie D3O gehomologeerde protectie voor elleboog en schouders, die volledige protectie bieden zonder in te moeten leveren op comfort en bewegingsvrijheid.

• De rugprotectorzak is geschikt voor de "Full Back" Level 1 en level 2 D3O rugprotector, beschikbaar als optie.

• Verwijderbare thermisch gewatteerde voering voor maximale protectie tegen kou, met extra hoge kraag en additionele voering op de borst.

• Mesh panelen onder de oksels voor beter afvoer van warmte

• Dubbele rits sluiting die niet op elkaar afgelijnd zijn, zodat de flap een extra barrière biedt tegen de regen en wind

• 7 Zakken (2 aan de binnenkant, en 5 aan de buitenkant)
Opties

Lettergrootte:

Poll

Met de motor op vakantie?


Ja Nee

Contact

Vragen of opmerkingen? neem hier contact met ons op!

Motor Marktplein

Wilt u als dealer uw motoren aanbieden via het Motor-Marktplein dan kunt u zich hier aanmelden

KW - PK

KW
PK